About

Rivka.

Bijzonder naam bij een bijzonder meisje.

Mijn naam is Rivka, 26jaar en wonend in Lochem. Op het moment heb ik mijn opleiding net afgerond en ben ik op zoek naar een vaste baan in de zorg. Het liefste een baan waarbij de nadruk ligt op het begeleiden van de cliënten met gedragsproblemen maar een stukje persoonlijke verzorging is ook niet erg.
In het verleden heb ik een andere opleiding afgerond, namelijk een grafische. Dit deed ik met veel plezier en ik vind het nog steeds leuk om te doen, voor mijn plezier. Maar om hier mijn geld mee te verdienen, dat zag ik niet zitten. Daarom heb ik na lang wikken en wegen de over stap gemaakt naar een opleiding in de zorg.
Doordat ik graag vertel en laat zien wat ik doe bedacht ik maar om te gaan bloggen. Ik ben geen ster in hele verhalen schrijven maar beeld moet ook genoeg zijn. Maar misschien krijg ik nog wel plezier in het schrijven van arikelen, you never know.

Op mijn blog wil ik voornamelijk artikelen zetten die ik zelf leuk vind. Het zullen artikelen zijn over beauty, lifestyle, fotografie, haarverzorging, DIY en nog meer. Maar dat zal zich later wel vorm gaan geven. Ik wil in ieder geval dichtbij mijzelf blijven, hierdoor zal ik ook plezier ervaren en mijzelf motiveren om een artikel te maken.

Er is op dit moment wel één probleem, ik heb geen goed werkende laptop waardoor het typen van artikelen niet zo vlot gaat. Daarom zit er nog geen regelmaat in het plaatsen van artikelen.

Wanneer jij, als lezer, een suggestie hebt voor mijn blog dan lees ik dit graag in een mail.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s